ŠOK! Ženi se MUŽ Emine Jahović! (FOTO)

Pjevačica Emina Jahović je s Mustafom Sandalom bila u braku cijelu deceniju, a kad se ljubav ugasila, odlučili su da se razvedu.

Tada su govorili da će zauvijek ostati prijatelji, prije svega zbog sinova Jamana i Javuza, ali vrijeme im je donijelo nesuglasice.

Emina je tužila bivšeg muža za alimentacije koje nije plaćao zbog, kako je naveo, loše finansijske situacije u kojoj se našao zbog koronavirusa, ali se čini da se Mustafa nije previše potresao.

Po svemu sudeći, za njegov osmijeh zaslužna je njegova, dvije decenije mlađa, izabranica Melis Sutšurup, s kojom je već neko vrijeme u emotivnoj vezi.

Ona je turskoj zvijezdi rođendan čestitala na način koji je veoma zaintrigirao sve, odnosno, između redova je najavila njihovo vjenčanje.

„Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke djevojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvijek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmijan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime“, napisala je Melis uz mozaik zajedničkih fotografija, a ovo buduće prezime može da znači samo jedno – da u planu imaju venčanje. Vidjećemo kako će Emina na to reagovati budući da ganja bivšeg za neplaćene alimentacije!

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Related Posts