Saobraćajna nezgoda kod Bijelog Polja – Dvije osobe teže povrijeđene

Prema riječima dr Kenana Erovića, inače direktora Opšte bolnice u Bijelom Pou, povrijeđenima je ukazana pomoć i oni su van životne opasnosti

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 10.30 dogodila na magistralnom putu Bijelo Polje-Granični prelaz Dobrakovo, u mjestu Sutivan, teško su povrijeđena dva lica. Uviđaj je obavila osnovna državna tužiteljka u Osnovnom tužilaštvu u Bijelom Polju Ljubica Caković, sa vještakom saobraćajne struke Stojanom Zekovićem i službenicima Centra bezbjednosti.

Do udesa je došlo tako što su se sudarili ,,Golf” bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao P.M. iz Bijelog Polja, koji se krato prema centru Bijelog Polja, dok je autom marke ,,Mazda” , cetinjskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smejra uravljao D.R. nakon sudara ,,mazda” je na krovu završila pored magistrale.

Prema riječima dr Kenana Erovića, inače direktora Opšte bolnice u Bijelom Pou, povrijeđenima je ukazana pomoć i oni su van životne opasnosti.

Dragan Mašković ima potres mozga i primljen je na Odjeljenje hirurgije a Enis Ramović,zadobio prelome kostiju-kazao je dr Erović.

Izvor:Dan

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Related Posts