Ovo je Senad Rešović: Radio kao obezbjeđenje, po klubovima rasturao drogu, pa s Veljom Nevoljom likvidirao mladića u Ritopeku

Senad Rešović zvani Sneki, bio je član ekipe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, on je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u otmici i ubistvu Nikole Mitića.

Rešović se inače bavio i obezbjeđenjem poznatih lokala po Beogradu i to je radio za Belivukovu grupu.

Novosti navode da se sumnja da je po lokalima rasturao i narkotike po nalogu Belivuka i Miljkovića.

Kako je saopštio MUP, Senad Rešović se tereti da je, zajedno sa Veljkom Belivukom, Markom Milkovićem, Vladom Draganićem, Milošem Budimirom, Dejanom Tešićem, Srđanom Lakićem, Vladom Georijevim, Bojanom Hrvatinom, N. S, A. S. i S. R. 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića. Oni su osumnjičeni da su Mitića potom odveli u kuću u Ritopeku i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Sa Senadom Rešovićem juče je uhapšen i Dejan Mihajlović, koji se tereti da je 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako je MUP saopštio, i Rešović i Mihajlović su višestruki izvršioci teških krivičnih djela i istaknuti članovi Belivukove kriminalne grupe.

Njima je određeno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, danas biti privedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje.
Blic

Total
17
Shares
komentari
 1. Ovaj je glavni diler načelnika policije u Pančevu, Zivaljevica koji je rasturao drogu u noćnom klubu,,Udarnik,,……pa sad ministre pokaži koliko si lojalan precedniku

 2. Natrag

  Tabloid je pozvan
  Komandir Darko mu raportira
  Ovo pismo poslali su nam služebnici Policijske uprave Pančevo. Za razliku od onog kome je prvo naslovljeno, mi držimo reč. Objavlujemo ga.

  – Predsedniku Republike Srbije

  – redakciji Magazina Tabloid

  Poštovani, kao službenik ovlašćenog dela policije MUP Srbije -Policijske uprave u Pančevu, želim da se pridružim Vašoj borbi protiv organizovanog kriminala, kao i borbi koja se odnosi na čišćenje redova policije od kriminalaca tj. policajaca koji se druže, i čine usluge licima iz kriminalne sredine.

  Želim da Vam naglasim da sam u više navrata kao pripadnik uniformisanog dela policije od strane svog neposrednog načelnika odeljenja policije u Pančevu, Živaljević Darka bio primoran da zajedno sa svojim kolegama policajcima /a radilo se i tri četiri gradske patrole / obezbeđujem objekte u kojima se vrši rasturanje narkotika, a čije je obezbeđenje držao Belivuk Veljko zvani „Velja nevolja”.

  Konkretno, radi se o noćnim klubovima „UDARNIK” u Pančevu kao i o klubu „Hedonist”, ispred kojih smo morali sve vreme njihovog rada da bezpogovorno stojimo, naravno nepreduzimajući ništa ni prema kome u smislu pregleda lica, a što nam je bilo striktno zabranjeno, a nama policajcima veoma sumnjivo, jer smo znali da u objekte dolaze lica koja rasturaju narkotike, narkomani, kriminalci svih profila i ostali.

  Za vreme našeg „blejanja” ispred navedenih objekata koji su radili uglavnom vikendom, petkom , subotom i nedeljom, svi ostali delovi grada su po pitanju bezbednosti bili ugroženi i nepokriveni patrolama. Prioritet su po naređenju Živaljević Darka bili ovi objekti, u kojima se neometano rasturala droga omladini.

  Živaljević Darko je lično obilazio i postavljao patrole u blizini navedenih objekata i davao nam instrukcije da nikoga ne pregledamo nego da samo budemo prisutni i da intervenišemo isključivo ako nam se obrati vlasnik objekta Barbu Robert sa kojim je Živaljević u bliskoj vezi.

  Kada bi u objektu i došlo do narušavanja javnog reda i mira ili neke veće tuče, od strane Živaljević Darka nam je bilo zabranjeno da intervenišemo, već je to činilo obezbeđenje objekta iz ekipe Belivuk Veljka, a koje je prebijalo omladinu Pančevu, bukvalno pred očima policije.

  Kada bi se desilo prebijanje nekoga od dece i isto završilo na prijemnom odeljenju bolnice u Pančevu, načelnik Živaljević Darko je u više navrata lično izlazio na lice mesta, tačnije na prijemno urgentno odeljenje, gde je davao instrukcije na koji način da isti napišu izveštaj, a sve to kako bi se prikrile nezakonite radnje njegovih kriminalaca.

  Živaljević Darko je pokrivao i lice po nadimku „Peško” koje je pripadalo klanu Belivuka, a koji je na pančevačkom splavu „RAFT” pucnjima iz pištolja ranilo dva lica, nakon čega je postignut cilj da splav prestane sa radom jer se radilo o ekipi koja je bila konkurencija Belivuku.

  Živaljević Darko je takođe bio upoznat sa delovanjem grupe Veljka Belivuka koji je na području Banatskog Brestovca organizovao streljane za obuku svojih pripadnika, te i to da je u prostorijama mesne zajednice Banatski Brestovac imao centar za odabir kadrova za svoju grupu. Na sve ovo isti se pravio nem i gluv, tako da su kriminalci svakodnevno sa džipovima dolazili u ovo malo mesto a da ih niko od policije „nije primećivao”.

  Sa svojim prijateljem izvesnim Radojković Zoranom koji je nekada bio pripadnik saobraćajne policije u Pančevu, a koji je izbačen iz policije zbog bavljenja kriminalnim radnjama i šverca cigaretama, a koji je ušao u upravu „Fudbalskog kluba Dinamo” uz posredovanje policajca Antonić Jovice koji je portparol pančevačke PU za odnose sa medijima, … Živaljević Darko je neposredno stupio u kontakte sa kompletnom ekipom Belivuka koja je dolazila u Pančevo i istima je omogućio nesmetan kriminalni rad na teritoriji Pančeva.

  Proverite da li je bilo koji policajac Pančeva i kada izvršio legitimisanje i pregled lica Belivuk Veljka na području Pančeva u bilo kom vremenu dok je na mestu načelnika Živaljević Darko.

  Živaljević Darko kao načelnik je sa svojim podređenim šefom smene Antonijević Milanom iz Starčeva kome je u više navrata prikrio krivično delo „nasilje u porodici” jer je Milan više puta pretukao svoju suprugu S…… koja je „odgovorena” od podnošenja prijave…. štitio lice po imenu Zoran Ševo koje je najdirektnije učestvovalo u kriminalnim radnjama Belivuka, kao i u rasturanju narkotika u Pančevu.

  Pomenutom Zoranu Ševi, rođeni ujak je navedeni Antonijević Milan šef smene, i isti je preko njega sa Živaljević Darkom informisao Belivuka o namerama i kretanju policije, pružajući im najdirektniju zaštitu.

  Bezobraznost i bahatost Belivuka išla je dotle da je isti dva puta „NAMERNO FUDBALSKOM LOPTOM POLOMIO PROZORE NA ZGRADI POLICIJSKE UPRAVE U PANČEVU”, a koja jednim svojim delom gleda na fudbalsko igralište FK DINAMO i graniči se sa istim. O ovome niko nije obavešten u MUP niti je prijavljena šteta, a što je po zakonu i pravilu službe bilo obavezno da se uradi.

  Pozivam Vas da ispitate i „imovinsku kartu” načelnika Živaljević Darka koji se uz svoju povezanost sa kriminalnim klanovima iz Crne Gore, i kriminalcima iz Pančeva takođe bavi i „Zelenašenjem” tj. davanjem novca na kamatu, te je po tom osnovu stekao više stanova, automobila i veliko bogatstvo, a sve to u saradnji i sa svojim rođenim bratom Živaljević Dejanom koji je takođe jedan od načelnika u MUP tačnije u DOCentru.

  Isti poseduje ogromne kuće, vile, džipove, lokale, zlatare…. a što je nemoguće steći poštenim radom u policiji.

  S obzirom da ste se krenuli u obračun sa kriminalnim krugovima u policiji, mi policajci u Pančevu smatramo i imamo moralnu i ljudsku obavezu da Vam ukažemo na kriminalne radnje vrha pančevačke policije, ubeđeni da ćete ovoga puta očistiti naše redove od ovakvih kriminalaca sa značkama.

  Policjaci PU Pančevo

  P.S.

  Samo se vi zanosite da će Vučić da vam pomogne

  Pozdrav od pančevačkih policajaca

  podeli ovaj članak:

  NatragNa vrh strane

  magazin-tabloid.com © 29-Apr-2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Related Posts